Home

Welkom op onze website..

Nieuwe Tattoo Artiest per 15 augustus in Queen of Rings!

Een groot aantal sieraden BLIJVEND in prijs VERLAAGD!!!

Kijk op onze nieuws pagina voor informatie over acties en andere nieuwtjes!

Queen of Rings is een begrip in Rotterdam als het gaat om het laten zetten van piercings en tatoeages. Onze studio bestaat uit een team van piercers, tatoeëerders en laser specialisten. Ieder van ons is zeer vakkundig op zijn of haar vakgebied.

Wij hanteren een leeftijdsgrens voor tatoeëren en piercen. Alle voorwaarden vind je op onze pagina legitimatie.

Op de pagina overzicht vind je zeer uitgebreide informatie over alle piercings met bijbehorende foto’s, benamingen, en uitleg over de plaatsing en de genezingsperiodes.

Verder vind je op de pagina sieraden een uitleg van de meest voorkomende piercing sieraden die gebruikt worden bij het plaatsen van een piercing. Op de pagina materialen worden de verschillende materiaalsoorten voor piercingsieraden uitgelicht.

Voordat je getatoeëerd of gepierced wordt is het verplicht een toestemmings formulier in te vullen waarop je aangeeft dat je op de hoogte bent van de risico’s en dat je gezond genoeg bent om de piercing of tattoo te laten zetten. Het formulier kan in de studio worden ingevuld of hier worden gedownload: Toestemmingsformulier en risico’s.

Tattooverwijdering gebeurt met de professionele Yag-laser. Vaak is de oude tattoo oplichten door middel van laser de enige optie om een mooie cover-up te maken, maar natuurlijk is geheel verwijderen ook mogelijk. Maak een afspraak voor een gratis intake voor tattooverwijdering om de mogelijkheden te bespreken.

Piercings en tattoos dienen gezet te worden onder de meest hygiënische omstandigheden. Klik op onze pagina hygiëne voor onze werkwijze.

Check onze acties en nieuws pagina om op de hoogte te blijven van onze nieuwste aanbiedingen, gastartiesten die onze crew tijdelijk of permanent komen uitbreiden, en de voorwaarden hoe je kunt sparen voor een gratis piercing!

Blue Hawaii Tattoo is een nevenvestiging van Queen of Rings. Blue Hawaii Tattoo is een op traditional oldschool tattoos en rock ’n’ roll geïnspireerde tattoostudio.

Bij Blue Hawaii wordt voornamelijk gewerkt op afspraak, maar walk-ins zijn ook welkom indien de tijd daarvoor beschikbaar is. Voor meer informatie over Blue Hawaii Tattoo verwijzen we je graag door naar: www.Bluehawaiitattoo.nl