ACTIES

Spaarkaart

Het Queen of Rings visitekaartje is meteen ook je spaarkaart, die bij elke piercing die je bij ons laat zetten een stempel krijgt. Bij 3 stempels is je kaart vol en mag je bij ons langskomen voor een GRATIS piercing of dermal anchor naar keuze. Intiempiercings zijn uitgesloten van deze actie.

Onze spaarkaarten zijn niet persoonsgebonden. Dat wil zeggen dat je de kaart mag doorgeven aan vrienden, familie of aan je buurvrouw, maar let op: Alle stempels moeten op hetzelfde kaartje staan. Afzonderlijke stempels worden niet geaccepteerd. Bij het inleveren van je spaarkaart moet je er rekening mee houden dat er een wachttijd kan zijn, omdat betalende klanten altijd voor gaan.

Actiedagen

Naast de doorlopende stempelactie hebben we ook regelmatig speciale actiedagen voor zowel piercings als tattoos. Deze populaire actiedagen worden ruim van tevoren aangekondigd op de Facebookpagina en het Instagramaccount van Queen of Rings en Blue Hawaii Tattoo. Zorg ervoor dat je deze acties niet mist door ons te volgen op social media.

Op actiedagen werken wij alleen op afspraak, om lange wachtrijen te voorkomen. Om zeker te weten dat je op een actiedag bij ons terecht kunt, kan je telefonisch een afspraak maken. Wacht hiermee niet te lang, want vol is vol.

Acties uit het verleden

Privacy instellingen
We gebruiken cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. We gebruiken content en scripts van derde partijen die mogelijk tracking technologieën gebruiken. Je leest hier meer over in onze Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google