Vraag & antwoord

Stel hier je vraag en wij proberen zo snel mogelijk je te voorzien van een antwoord.
Je vraag wordt eerst door ons gescreend voordat deze geplaatst wordt om misbruik te voorkomen

Stel een vraag of laat een bericht achter
Anne-Fleur 3 februari
Beste Queen of Rings, ik heb een tijdje terug mijn derde oorgaatje laten schieten bij een juwelier, maar eentje daarvan ging zeer doen en er kwam een enorme bult achter. Ik heb ze daarom maar uitgedaan en ik denk dat ze inmiddels wel dichtgegroeid zijn. Kan ik ze opnieuw laten prikken maar dan door jullie? Of is dat niet slim om te doen, met het oog op nieuwe ontsteking? Ik hoor het graag!
Queen of Rings
Hoi Anne-Fleur, Als de plek waar het gaatje zat weer helemaal glad is; dan kun je het vaak weer opnieuw laten zetten. Groetjes!

Bo Hagestein 3 februari
Haai, ik heb vier maanden geleden mijn helix piercing bij jullie laten zetten (ringentje met balletje). Nou ga ik over 4 weken op wintersport en met me helm zit dit niet heel lekker. Zou ik hem bij jullie al kunnen laten verwisselen voor een staafje?
Queen of Rings
Hoi Bo, Je zou eventueel langs kunnen komen om het te laten verwisselen naar een titanium staafje. Dit kost 7 euro. Mocht het al heel goed met je piercing gaan; dan kunnen we er ook een heel ander staafje inzetten. Groetjes!

Elise 2 februari
Hoii ik heb vandaag een tragus piercing laten zetten maar is nou juist wel of niet goed om de piercing af en toe te draaien? Groetjess
Queen of Rings
Hoi Elise, Alleen tijdens het schoonmaken mag je je piercing heel voorzichtig met de vorm van het staafje heen en weer bewegen. Overdag mag je er echt niet aanzitten. Groetjes!

Lois 2 februari
Hoeveel kost een clithood piercing, en wat zijn de voor en nadelen?
Queen of Rings
Hoi Lois, Een Christina piercing en een clitorishoodpiercing kosten beide 60 euro. Een Christina is wel een uitgroei gevoelige piercings, het is ook een wat lastigere piercing qua genezing omdat het door best een flink stukje huid gaat. De genezing hiervan kan uitlopen tot een maand of 4. Je zult altijd even goed moeten opletten met je kleding. Een Clithoodpiercing is een makkelijkere piercing qua genezing. Meestal is dit met een week of 6 helemaal genezen. Deze piercing word vaak gezet omdat het eventueel extra stimulatie kan geven tijdens de gemeenschap. Groetjes! Queen of Rings

Floor 1 februari
Haai, na hoeveel maanden mag je een ander ringetje door je daith piercing doen?? Groetjesss
Queen of Rings
Hoi Floor, Dat verschilt per persoon. De genezing van de Daith piercing ligt tussen de 3-9 Maanden. Zolang het nog gevoelig is, er nogsteeds korstjes vormen, er nog zwelling zichtbaar is of roodheid dan kun je beter wachten met het verwisselen. De Daith piercing is ook erg lastig om zelf te wisselen. Je kunt altijd even binnenstappen zodat we kunnen kijken of het goed genezen is en er een nieuw sieraad voor je inzetten. Met vriendelijke groet, Queen of Rings

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Alle velden zijn verplicht.