Vraag & antwoord

Stel hier je vraag en wij proberen zo snel mogelijk je te voorzien van een antwoord.
Je vraag wordt eerst door ons gescreend voordat deze geplaatst wordt om misbruik te voorkomen

Stel een vraag of laat een bericht achter
Ro 7 mei
Hoi, ik heb een paar dagen geleden 3e gaatjes en een helix laten zetten. Tot nu toe ben ik erg tevreden :) Ik wilde ook een industrial laten piercen, kan ik dat morgen al doen of is het beter als ik nog even wacht?
Queen of Rings
Hey Rowena, Fijn dat je er blij mee bent! Na onze mening is het beter om toch nog even te wachten. Op een industrial kan namelijk echt niet geslapen worden, en dan zou je dus de genezing van je helix kunnen belasten en dus ook vertragen. het beste is natuurlijk om te wachten tot je helix helemaal genezen is maar wij zeggen dat je meestal na 3- 4 maanden wel weer veder kan indien je geen last meer hebt van je piercings. Nog heel veel succes met de heling en we hopen je over 3-4 maandjes te zien om je industrial te piercen! Groetjes, Queen of Rings

Maria 7 mei
Hey Ben ik er weer. Ik heb dus uiteindelijk gewoon twee repel piercings gezet (de vrouw wie me had geholpen was super aardig), maar nu een dag later zie ik dat twee piercings mij persoonlijk niet staan en dat ik dan toch maar liever eentje heb. Kan ik dan gewoon morgen langskomen on eentje weg te Halen?
Queen of Rings
Hey Maria, Wat jammer, en natuurlijk kan je langskomen om hem eruit te halen. Dan zien we je vandaag zodat we je kunnen helpen! Groetjes, Queen of Rings

Maria 6 mei
Hi ik wou graag weten hoeveel het zou kosten om bride repels te piercen. Ik heb trouwens wel soort van ingetrokken repels.
Queen of Rings
hai Maria, Dat kost voor beide tepels 100,-. Omdat je ingetrokken tepels hebt duurt de voorbereiding voor het piercen wat langer, het is dan wel beter dat je ons even belt voor een afspraak te maken zodat we extra tijd voor je kunnen inplannen.

Linda 5 mei
Hey! Ik heb helix piercing 6 weken laten zetten bij jullie. Ik last van soort bult of vochtbult. Hoe moet ik goed verzorgen? Ik hoor het graag!
Queen of Rings
hai Linda, helaas komen vochtbultjes vaak voor bij kraakbeen, meestal wordt het veroorzaakt door het erop liggen met slapen, en /of teveel bewegen van de piercing in de wond. Een vochtbultje moet je vooral niet proberen uit te knijpen. Het bultje moet indrogen en dat gaat helaas niet heel erg snel. Blijven schoonmaken is belangrijk. twee keer schoonmaken met zeezoutoplossing. Al dat niet meer werkt dan hebben we hier nog een sterkere spray voor je te koop. En je kan altijd even langskomen zodat we ernaar kunnen kijken, misschien ligt het aan het sieraad. Dan kunnen we het vervangen voor je voor een ander sieraadje om te kijken of dat beter werkt voor je.

Ay 4 mei
Hi Queen of rings! Ik heb 4 maanden geleden een neuspiercing bij jullie gezet, heb met de genezing geen problemen gehad. Alleen heb ik nu dat de piercing heel strak zit, normaal als ik hem schoon maakte draaide de piercing rond maar nu zit hij heel strak. Verder ziet alles er nog netjes uit! Moet ik de piercing zo laten of is het slim om langs te komen om een dunner ringetje te nemen? Thanx!
Queen of Rings
Hoi Ay, het is wel belangrijk snel langs te komen, als het ringetje eenmaal knelt wordt het snel erger.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Alle velden zijn verplicht.