Vraag & antwoord

Stel hier je vraag en wij proberen zo snel mogelijk je te voorzien van een antwoord.
Je vraag wordt eerst door ons gescreend voordat deze geplaatst wordt om misbruik te voorkomen

Stel een vraag of laat een bericht achter
Lizzy 20 juli
Hoihoi, zo'n 2 maanden geleden heb ik 2 neuspiercings laten zetten bij jullie, ik blijf last houden van vochtbultjes, dan gaat het weer goed en dan komen ze opeens weer terug.. met piercen heb ik gelijk ringetjes er in laten zetten, zou het met knopjes misschien beter gaan? Omdat je er dan minder snel tegen aan stoot/ beweegt dan minder? Groetjes lizzy
Queen of Rings
Hoi Lizzy, De genezing ligt tussen de 2-3 maanden, je zou het nog even aan kunnen kijken maar je zou inderdaad ook kunnen proberen of staafjes beter voor jou werken. Met vriendelijke groet, Queen of Rings

valerie 19 juli
Heb vorige week vrijdag bij jullie een tongpiercing gezet. Keek vannochtend in de spiegel en als ik me tong omhoog deed leek het of de onderkant scheef was of licht dat aan de zwelling
Queen of Rings
Hoi Valerie, het kan goed komen dat het door de zwelling van je tong scheeft lijkt te zitten. Als de zwelling weg is kan je het beste even langskomen zodat we naar je piercing kunnen kijken! Groetjes, Queen of Rings

Vera 19 juli
Hei, Ik wil graag een ringetje in mijn conch hebben ipv een staafje. Wat voor maat adviseren jullie? Groetjes x
Queen of Rings
Hoi Vera, het hangt heel erg van je oor af, je kan het beste even langskomen zodat we er een mooi passend ringetje in voor je kunnen doen! Groetjes, Queen of Rings

DG 19 juli
Hallo, Om mijn tepelpiercing te verzorging ben ik op zoek gegaan naar anti bacteriële zeep/ douchegel.helaas kan ik dit nergens vinden en heeft de medewerker van de Kruidvat mij een wond desinfecterend middel gegeven. Mag en kan ik dit zo gebruiken voor de verzorging van mijn piercing? Mocht dit niet zo zijn, welke zeep raden jullie mij het beste aan.
Queen of Rings
Hoi! Een wonddesinfectie middel bevat vaak alcohol. Dit is niet zo goed voor een verse piercing. Je kunt het beste een antibacteriële zeep gebruiken. Dit is Unicura Balance. Groetjes!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Alle velden zijn verplicht.