Vraag & antwoord

Stel hier je vraag en wij proberen zo snel mogelijk je te voorzien van een antwoord.
Je vraag wordt eerst door ons gescreend voordat deze geplaatst wordt om misbruik te voorkomen

Stel een vraag of laat een bericht achter
Vera 14 december
Hoi! Ik wil een piercingsierraadje bestellen voor een forward helix (en evt ook andere helix plekken) maar wat voor lengte van het staafje wordt aangeraden? Ik vind het mooier als de achterkant niet te zien is maar de piercing moet natuurlijk ook wat ruimte hebben. Ik dacht zelf aan 6mm, wat denken jullie? Alvast bedankt!
Queen of Rings
Hoi Vera, Dat verschilt per persoon, De een heeft een 6mm en de ander heeft een 7 mm staafje, maar het kan ook zo zijn dat je 8mm nodig hebt. Je mag langs komen, dan kunnen we kijken wat je nodig hebt. Groetjes Queen of Rings

Kees 14 december
Voor een MRI moesten mijn piercings uit mijn oren, de ringen zitten nu weer in. Wat kost het plaatsen van de balletjes er tussen en ik mis 1 ring 3,2 mm 13mm doorsnee. Moet ik hiervoor een afspraak maken
Queen of Rings
Hallo kees, Geen probleem, kom maar langs dan plaatsen we de balletjes gewoon kosteloos. Een nieuwe ring hebben in de maten 3,2 x 12 mm of 3,2 x 14 mm, deze kost 10 Euro. Hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Met vriendelijke groet, Queen of rings

Stephanie 14 december
Ik wil graag een forward helix piercing, moet ik hiervoor een afspraak maken en wat is de prijs voor deze piercing?
Queen of Rings
Hoi Stephanie, Voor een Forward helix kun je bij ons gewoon binnen lopen. Het kost 35 Euro inclusief het staafje. Met vriendelijke groet, Queen of rings

Merel Maas 14 december
Ik wil een septum laten zetten. Maar kan ik als de piercing aan het helen is , het sieraad in mijn neus draaien zeg maar? En hoeveel kost het om een septum laten zetten. En hoeveel kost het om een tongpiercing laten zetten? Hoe lang moet je wachten tot je je sierraad van bijdrage piercing mag veranderen?
Queen of Rings
Hoi Merel, Een septum zetten kost €50.-. En je kan de piercing gelijk naar binnen draaien hoor, het zal wel een beetje gevoelig zijn in het begin. Een septum mag na minimaal twee maanden vervangen worden mits deze genezen is. En je tongpiercing mag je na twee weken verandern in een korter staafje, als dit mogelijk is. Groetjes Queen of Rings

John 13 december
Hallo, Is het mogelijk om bij jullie een Prince Albert piercing te laten stretchen? Ik heb er nu een ring in, maar mijn vriendin (mijn Meesteres) wil dat ik een kuisheidskooi (met PA-aansluiting) ga dragen.
Queen of Rings
Hoi John, Dit is mogelijk. Stretchen kost tien euro, plus het sieraad. Groetjes Queen of Rings

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Alle velden zijn verplicht.