Vraag & antwoord

Stel hier je vraag en wij proberen zo snel mogelijk je te voorzien van een antwoord.
Je vraag wordt eerst door ons gescreend voordat deze geplaatst wordt om misbruik te voorkomen

Stel een vraag of laat een bericht achter
Chantal H 22 juni
Hallo, heb een maand terug mijn 4e tattoo laten zetten (niet bij jullie). Normaal geneest bij mij alles mega snel, maar nu heb ik al 3 weken allemaal bultjes in mijn tattoo. Volgens de shop waar die gezet is heb ik teveel bepanthen gesmeerd (alleen 1e week gedaan) en trekt het vanzelf weg. Ik ben er zelf niet helemaal gerust op. Is dit normaal? Daarbij heb ik al maanden een dagje sauna gepland aankomend weekend. Is dat verstandig? Hoop dat jullie mijn vragen kunnen beantwoorden. Mvg Chantal
Queen of Rings
Hoi Chantal, Ben je in de mogelijkheid om langs te komen, dan kunnen we het even bekijken. Groetjes Queen of Rings

Jay 21 juni
Hallo, Ik wou een goude wenkbrauw piercing laten zetten, hoeveel kost dit bij jullie?
Queen of Rings
Hoi Jay, Wij zetten een wenkbrauwpiercing alleen met goudkleurig titanium. De prijs is €45.-. Groetjes Queen of Rings

Sharon Arends 20 juni
Hallo.. Ik heb een vraag ik wil graag een tattoo met het as van mijn oma daarin nu is mijn vraag doen jullie dit ook? Ontwerp van de tattoo heb ik al Gr. Sharon Arends
Queen of Rings
Hoi Sharon Kom even langs met je ontwerp, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. groetjes Queen of Rings

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Alle velden zijn verplicht.