Tattoos

ONZE TATTOO-ARTIESTEN 

Voor al je tattoo wensen kun je terecht bij onze nevenvestiging Blue Hawaii Tattoo. Blue Hawaii is gevestigd op de Nieuwe Binnenweg 12A, op 3 minuten loopafstand van onze vestiging.
Bij Blue Hawaii Tattoo werken verschillende tattoo artiesten, elk met hun eigen stijl. Onze artiesten zetten tattoos in alle verschillende stijlen: traditional oldschool, blackwork, dotwork, neo-traditional, japans en black&grey. Er wordt altijd geprobeerd om een ontwerp te maken dat zowel bij de persoon past, als bij het lichaam. Ons doel is om de best mogelijke tatoeages te leveren, op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Wij werken voornamelijk op afspraak, maar walk-ins zijn ook welkom, mits daarvoor de tijd beschikbaar is.

Afspraak maken bij Blue Hawaii Tattoo

SPAARKAART

Onze stempelkaart ook bij onze andere locatie: Blue Hawaii Tattoo ingeleverd worden. Bij inlevering van de kaart wordt er een percentage aan korting gerekend op de prijs van je tattoo. De hoogte van de korting is afhankelijk van de hoveelheid stempels op je kaart. Alle stempels moeten op hetzelfde kaartje staan. Dit kortingspercentage geld over een maximum bedrag van 400 euro. Dagsessies zijn uitgesloten van deze actie. Wil je de stempelkaart inleveren en gebruik maken van de korting, geef dit dan aan bij het maken van je afspraak.

AFSPRAAK EN AANBETALING

Vóórdat je je tattoo laat zetten, willen we graag dat je even langskomt om je ideeën te bespreken. Vervolgens wordt je afspraak gemaakt. Om die tijd te kunnen reserveren vragen wij een contante aanbetaling van € 50,-. Dit bedrag wordt later weer verrekend met de totaalprijs van je tattoo. Als je verhinderd bent, willen wij dat graag minimaal 24 uur van tevoren weten. Wij zijn anders genoodzaakt de aanbetaling in te houden.

TOUCH-UP

Ondanks je goede zorgen is het toch nog altijd mogelijk dat er na het genezen van de Tattoo een touch-up nodig is. Vanzelfsprekend is dat gratis. Na het zetten van je tattoo maken we meteen een check-up afspraak, voor ongeveer 6 weken later. Kom je niet naar je afspraak, dan nemen wij aan dat je tattoo naar tevredenheid is genezen. De touch-up is dan niet meer gratis.

NAZORG

Na het zetten van je tattoo krijg je uitgebreid advies over hoe je de nieuwe tattoo moet verzorgen voor een goede genezing. Daarnaast krijg je van ons het verzorgingsadvies mee op papier. Antibacteriële zeep en zalf voor de verzorging is bij ons te koop. Het is belangrijk dat je de adviezen van de tatoeëerder en het verzorgingsadvies goed opvolgt, zodat de tattoo goed zal genezen.

De genezingstijd van een tatoeage bedraagt ongeveer 10 tot 14 dagen. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Tijdens het genezingsproces kan de tatoeage gaan jeuken. Krab niet aan de wond, want dat kan ontstekingen veroorzaken. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de tatoeage absoluut noodzakelijk. Direct na het tatoeëren wordt de getatoeëerde plek afgedekt met transparante folie. Verwijder de folie na een uur, en behandel de wond zoals hieronder beschreven.

DO’S:

  • Was de getatoeëerde plek driemaal daags met een milde, ongeparfumeerde zeep totdat de wond geheel genezen is.
  • Dep de wond na het wassen voorzichtig droog met een schone handdoek of een tissue.
  • Gebruik, 3 dagen nadat de tattoo is gezet, een dun laagje aftercare crème om de huid soepel te houden en uitdrogen te voorkomen.
  • Gebruik NA de genezingstijd op de tatoeage altijd een hoge beschermingsfactor tijdens het zonnen (minimaal factor 30).

DONT’S:

  • Raak de tatoeage zo min mogelijk aan met de handen.
  • Druppel geen wonddesinfectiemiddelen zoals Sterilon of Betadine op de wond.
  • Draag geen pleisters of verband op de wond.
  • Draag geen strakke of vuile kleding op de wond tijdens het genezingsproces.
  • Vermijd tijdens het genezingsproces contact met zwemwater (chloorwater, bubbelbaden, natuurwater, zeewater). Maak tevens geen gebruik van sauna, bad, of stoombad.
  • Stel de getatoeëerde plek niet bloot aan de zon of zonnebank (ook niet met een zonnebrandmiddel)