Tattoos

Bij Queen of Rings werken verschillende tattoo artiesten, elk met hun eigen stijl. Onze artiesten zetten tattoos in alle
verschillende stijlen: van Oosters tot realistisch, en alles daartussenin. Er wordt altijd geprobeerd om een ontwerp te maken dat zowel bij de persoon past, als bij het lichaam. Ons doel is om de best mogelijke tatoeages te leveren, op maat gemaakt naar de wensen van de klant. Wij werken voornamelijk op afspraak, maar walk-ins zijn ook welkom, mits daarvoor de tijd beschikbaar is.

Naast het custom werk hebben we ook boeken met voorbeelden, en meer dan 10.000 tattoo voorbeelden om uit te kiezen, of om ideeën mee op te doen. Onze tatoeëerders kunnen je helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Het zetten van een tatoeage begint bij een goed gesprek.

Vóórdat je je tattoo laat zetten, willen we graag dat je even langskomt om je ideeën te bespreken. Vervolgens wordt je
afspraak gemaakt. Om die tijd te kunnen reserveren vragen wij een contante aanbetaling van € 50,-. Dit bedrag  wordt later weer verrekend met de totaalprijs van je tattoo. Als je verhinderd bent, willen wij dat graag minimaal 24 uur van te voren weten. Wij zijn anders genoodzaakt de aanbetaling in te houden.

Na het zetten van je tattoo krijg je uitgebreid advies over hoe je de nieuwe tattoo moet verzorgen voor een goede genezing. Daarnaast krijg je van ons het verzorgingsadvies mee op papier. Antibacteriële zeep en zalf voor de verzorging is bij ons te koop. Het is belangrijk dat je de adviezen van de tatoeëerder en het verzorgingsadvies goed opvolgt, zodat de tattoo goed zal genezen.

Touch-up.

Ondanks je goede zorgen is het toch nog altijd mogelijk dat er na het genezen van de Tattoo  een “touch-up” nodig is. Vanzelfsprekend is dat gratis. Om daarvoor in aanmerking te komen, is het belangrijk dat je binnen 2 à 3 weken na het zetten van je tattoo langs de studio komt, om je tattoo te laten inspecteren. Kom je niet binnen die tijd terug, dan nemen wij aan dat je tattoo naar tevredenheid is genezen. De touch-up is dan niet meer gratis.

Een touch-up heb je nodig als er witte vlekjes in je tattoo zitten, of bijvoorbeeld een lijntje er niet zo goed inzit. Kom bij twijfel altijd langs!