Nazorg Tattoo Removal

NAZORG TATTOO REMOVAL

Direct na de laserbehandeling zal er op het gebied dat is behandeld Calendula zalf zijn aangebracht en is het afgeplakt met verband. Na enkele uren mag je dit verband verwijderen. Tussen elke behandeling staat een helingsperiode van 4-6 weken. In deze periode is je lichaam druk bezig de inktdeeltjes te verwijderen. De tijd van 4-6 weken geeft het meeste effect op de verwijdering in resultaat. In deze tijd zullen de wondjes en blaren helen en de onderliggende huid zal weer geheeld zijn en klaar voor de volgende behandeling.

Na de behandeling kan er een witte waas over de tatoeage liggen, dit wordt ook ‘lasersnow’ genoemd. Na het laseren kunnen er ook blaasjes of blaartjes op de huid ontstaan. Dit is een normale reactie van de huid. Later kunnen er kostjes ontstaan op de gelaserde huid. Krab hier niet aan, hierdoor kunnen littekens ontstaan.

Douchen mag vanaf 3 uur na de behandeling maar zorg dat er geen harde stralen van de douchekop op het behandelde gedeelte komen. Bad, bubbelbad, zwemmen of iedere andere vorm van weken zijn niet toegestaan voordat de blaren en korsten zijn geheeld.

Houd de behandelde gedeeltes schoon en droog wanneer het nog aan het genezen is. Maak het gebied schoon met water en dep het dan droog. Smeer het gebied in met Calendula zalf. Het wassen en insmeren van het behandelde gebied moet de eerste 2 weken drie maal daags.

Jeuk is normaal na de behandeling met de laser, gebruik Calendula zalf om de jeuk te verlichten. Krab niet aan de korsten om ontstekingen en littekenvorming te voorkomen.

Scheren van de huid mag weer als de huid dicht en genezen is. Blijf uit de zon. Wanneer u toch in contact komt met zonnestralen gebruikt u dan een sunblock van boven factor 30.