Piercings

ONZE PIERCERS

Bij Queen of Rings hebben we uitsluitend vrouwelijke piercers in dienst, met jarenlange ervaring in het plaatsen van alle soorten piercings, genital beadings en surface anchors. We zijn gespecialiseerd in het zetten van intiem piercings. Al onze piercers zijn professioneel opgeleid en hebben een uitstekende kennis van de anatomie, waardoor je verzekerd bent van goede service en hygiëne.

PIERCING AREA EN WERKWIJZE

Queen of Rings heeft achter ons winkelgedeelte 4 werkplekken waar we piercen, waaronder 2 afzonderlijke ruimtes voor meer privacy. Dagelijks zijn er 3 piercers aanwezig.

Al onze piercings worden gezet met titanium, omdat deze sieraden 100% nikkelvrij zijn en daardoor de beste keuze zijn om mee te piercen. Titanium lijkt op chirurgisch staal, maar is iets donkerder van kleur. Als je liever gouden sieraden draagt, kan je kiezen voor onze goldplated sieraden van hoge kwaliteit. Deze bestaan uit een laagje 24-karaats goud over titanium.

Als je een piercing wil laten zetten, kun je hier een afspraak inboeken. In verband met corona werken we momenteel uitsluitend op afspraak.

ONZE SERVICE & NAZORG

Na het zetten van je piercing moet deze elke dag verzorgd worden, totdat hij volledig genezen is. De genezing gaat helaas niet vanzelf en daarom vinden wij het belangrijk om goede nazorg te geven. Bij ons in de shop verkopen wij verschillende nazorgproducten die het genezingsproces van je piercings bevorderen. Daarnaast verkopen je ook producten om je genezen piercings mee te kunnen verzorgen. Uiteraard adviseren wij je bij het zetten van je piercings over de nazorg die bij de door jou gezette piercing van toepassing is.
Mocht je problemen ondervinden tijdens de genezing, kom dan zo snel mogelijk bij ons langs. Wij zien dan vaak meteen wat het probleem is. Je krijgt dan een passend advies, of we zetten er op onze kosten een ander sieraad in dat beter voor je werkt.