Removal

HOE WERKT HET?

Voor tattoo verwijdering worden met de Q-Switch YAG-laser de beste resultaten behaald. Deze laser staat garant voor een minimum aan pijn, ongemak of bijwerkingen. De YAG-laser produceert een zeer smalle lichtbundel. Hierdoor kan er met grote precisie worden gericht.

Bij het plaatsen van een tatoeage wordt de inkt via de tatoeagenaald in de huid aangebracht, de huid geneest en de inkt zit ingekapseld in de “dermis” op ongeveer 1,5 à 2mm diepte.

De lichtbundel van de Q-Switch YAG-laser gaat door de “epidermis” of bovenste huidlaag en verwarmt de inkt. Die energie wordt alleen in de kleurstof geabsorbeerd. Het pigment wordt daardoor gefragmenteerd en het kapsel breekt open. De kleurstoffen vallen in kleine deeltjes uiteen. De verkleinde deeltjes kunnen door het lichaam worden afgevoerd. Na iedere behandeling zal de tatoeage iets vervagen.

VERWIJDERING OF COVER-UP

Vaak wordt bij kleine tatoeages gekozen voor volledige verwijdering. Denk hierbij aan bijv. tatoeages op de vingers, of de naam van een vergane liefde. Bij grotere tattoos kun je kiezen voor het oplichten van de oude tattoo zodat er een “cover-up” overheen gezet kan worden. Een cover-up is een tatoeage over de bestaande tatoeage heen.  De tatoeage kan in slechts enkele behandelingen zodanig vervaagd worden, dat er daarna weer een nieuwe tattoo overheen gezet kan worden. Deze oplossing is vaak goedkoper en sneller.

AFSPRAAK MAKEN

Voor het maken van een afspraak kan je ons telefonisch bereiken op 010 404 97 00. Mocht dit je eerste afspraak zijn dan zullen wij eerst een intake inboeken, dit is gratis. Tijdens de intake zullen wij uitleg geven hoe wij te werk gaan, een prijs geven en een proefflits doen. Een proefflits houdt in dat wij een klein gedeelte van de tattoo zullen laseren. Dit doen wij om te kijken hoe jouw huid hierop reageert en geneest. Vaak kan je na 6-8 weken een nieuwe afspraak inboeken.