Acties

SPAARKAART

Het Queen of Rings visitekaartje is meteen ook je spaarkaart. Bij iedere piercing die je bij ons laat zetten krijg je een stempel. Bij 4 stempels is je kaart vol en mag je bij ons langskomen voor een GRATIS piercing of dermal anchor naar keuze. Deze actie is inclusief standaard titanium sieraad. Indien je gepierced wilt worden met een goldplated sieraad of iets van de exclusieve lijn betaal je de meerprijs los. Intiempiercings zijn uitgesloten van deze actie.

Onze spaarkaarten zijn persoonsgebonden. Let op: Alle stempels moeten op hetzelfde kaartje staan. Afzonderlijke stempelkaarten worden niet geaccepteerd.

Bij inlevering van de stempelkaart na het plaatsen van meerdere piercings wordt de goedkoopste piercing als gratis gerekend.

Onze stempelkaart kan ook bij onze andere locatie: Blue Hawaii Tattoo ingeleverd worden. Bij inlevering van de kaart wordt er een percentage aan korting gerekend op de prijs van je tattoo. De hoogte van de korting is afhankelijk van de hoeveelheid stempels op je kaart. Alle stempels moeten op hetzelfde kaartje staan. Dit kortingspercentage geld over een maximum bedrag van 400 euro. Dagsessies zijn uitgesloten van deze actie. Wil je de stempelkaart inleveren en gebruik maken van de korting, geef dit dan aan bij het maken van je afspraak.

ACTIEDAGEN

Naast de doorlopende stempelactie hebben we ook regelmatig speciale actiedagen voor zowel piercings als tattoos. Deze populaire actiedagen worden ruim van tevoren aangekondigd op de Facebookpagina en het Instagramaccount van Queen of Rings en Blue Hawaii Tattoo. Zorg ervoor dat je deze acties niet mist door ons te volgen op social media.

Op actiedagen werken wij alleen op afspraak, om lange wachtrijen te voorkomen. Om zeker te weten dat je op een actiedag bij ons terecht kunt, kan je telefonisch een afspraak maken. Wacht hiermee niet te lang, want vol is vol.

ACTIES UIT HET VERLEDEN