Acties

SPAARKAART

Het Queen of Rings visitekaartje is meteen ook je spaarkaart. Bij iedere piercing die je bij ons laat zetten krijg je een stempel. Bij 4 stempels is je kaart vol en mag je bij ons langskomen voor een GRATIS piercing of dermal anchor naar keuze. Deze actie is inclusief standaard titanium sieraad. Indien je gepierced wilt worden met een goldplated sieraad of iets van de exlusieve lijn betaal je de meerprijs los. Intiempiercings zijn uitgesloten van deze actie.

Onze spaarkaarten zijn persoonsgebonden. let op: Alle stempels moeten op hetzelfde kaartje staan. Afzonderlijke stempelkaarten worden niet geaccepteerd. Bij het inleveren van je spaarkaart moet je er rekening mee houden dat er een wachttijd kan zijn, omdat betalende klanten altijd voor gaan.

Bij inlevering van de stempelkaart na het plaatsen van meerdere piercings wordt de goedkoopste piercing als gratis gerekend.

ACTIEDAGEN

Naast de doorlopende stempelactie hebben we ook regelmatig speciale actiedagen voor zowel piercings als tattoos. Deze populaire actiedagen worden ruim van tevoren aangekondigd op de Facebookpagina en het Instagramaccount van Queen of Rings en Blue Hawaii Tattoo. Zorg ervoor dat je deze acties niet mist door ons te volgen op social media.

Op actiedagen werken wij alleen op afspraak, om lange wachtrijen te voorkomen. Om zeker te weten dat je op een actiedag bij ons terecht kunt, kan je telefonisch een afspraak maken. Wacht hiermee niet te lang, want vol is vol.

ACTIES UIT HET VERLEDEN

Menu