Vraag & antwoord

Stel hier je vraag en wij proberen zo snel mogelijk je te voorzien van een antwoord.
Je vraag wordt eerst door ons gescreend voordat deze geplaatst wordt om misbruik te voorkomen

Stel een vraag of laat een bericht achter
Cristina 14 februari
Hoi hoi! Een tweetal jaar geleden heb ik bij jullie een clithood piercing laten zetten (wat super gedaan was!). Vorig weekend heb ik het echter heel even eruit moeten halen en het was gedeeltelijk dichtgegroeid. Het lukte mijn helemaal niet meer om het erdoor te halen. Nu vraag ik mij af wat ik best kan doen, is het nog mogelijk om het terug te plaatsen? Groetjes!
Queen of Rings
Hoi Cristina, Je kunt het beste even langskomen. Dan kunnen wij kijken of we de piercing nog terug kunnen plaatsen. Vaak is dit wel mogelijk door het gaatje een klein beetje op te rekken. Groetjes!

Jolijn 13 februari
Hi! Ik heb een maand geleden bij jullie mijn derde gaatje laten piercen. Nu ben ik net de voorkant kwijt geraakt en kan 'm nergens meer vinden! De piercing zit er nog in, maar kan er zo natuurlijk hele makkelijk uitvallen. Kan ik 'm verwisselen voor een andere oorbel? Of wat kan ik nu het beste doen! Ik hoor het graag van jullie! Groeten, Jolijn
Queen of Rings
Hoi Jolijn, Je kunt het beste even langskomen voor een nieuw balletje. Wisselen is nog erg vroeg :) Je mag hier gewoon voor binnen komen lopen hoor! Groetjes!

Jo 12 februari
Hoi, Misschien een gekke vraag, maar is het mogelijk om met zijn tweeen tegelijk een piercing te laten zetten. Mijn vriendin en ik willen beide een tepelpiercing maar zijn bang als we de pijn van de ander zien.. er eentje niet meer gaat.
Queen of Rings
Hoi Jo, Ja hoor dit is mogelijk. Alleen zit je dan niet bij elkaar in één ruimte. Je word dan beide gewoon apart geholpen. Groetjes!

Savannah 12 februari
Hi! Ik wil graag een septum piercing. Hoeveel kost het, piercen jullie een ring of een horseshoe en staat het als je een grote hoge neus hebt?
Queen of Rings
Hoi Savannah, Wij piercen een septum met een horseshoe (cbb), het zetten van de piercing kost €50.-. Hoe de piercing zal staan weet je natuurlijk pas als je het hebt. Groetjes Queen of Rings

Jantine 11 februari
Hoi!, Als je een derde gaatje in je oorlel laat piercen en na 2 weken is het busje met zoutoplossing al leeg. Moet je dan nieuwe zoutoplossing halen of kan het nu al zonder?
Queen of Rings
Hoi jantine, De genezing van een derde gaatje is vaak toch wel tussen de 3-9 maanden. Je kunt de piercings het beste minimaal tot en met 3 maanden schoon blijven maken. Zolang de piercings nog gevoelig zijn, er nog korstje opzitten of bultjes zichtbaar zijn is het nog niet genezen. Met vriendelijke groet, Queen of Rings

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Alle velden zijn verplicht.